line
Telefon: +382 69 358 309

O nama

Villa Royal Apartments nalazi se u ulici Kalimanjska br. 18 u mirnom kraju Tivta, na nekoliko metara od naše privatne plaže Belane, i posjeduje raskošne apartmane sa jedinstvenom krovnom terasom, jacuzzi-jem i nezaboravnim pogledom na more. U ponudi imamo 6 deluxe jednosobnih apartmana sa terasom i 2 deluxe jednosobna apartmana bez terase u prizemlju.

Enterijer odiše elegancijom, nudi sav potreban mobilijar, uključujući potpuno opremljenu kuhinju sa rernom i mikrotalasnom. Sobe su opremljene sa Extra Large King (200x200) krevetom ili sa dva odvojena ležaja (200x100) i visokim italjanskim dušecima. Apartmani takođe raspolažu sa dva Smart televizora sa preko 300 kanala, kao i sa bežičnim internetom. Kupatila imaju walk-in tuš kabinu, ogledala na touch paljenje, kao i čitav higijenski program luksuznog brenda Marrocan Hammam&SPA.  

 

Besplatan parking je obezbijeđen, a sa domaćinom možete postići dogovor o besplatnom transportu od/do Aerodroma Tivat koji je udaljen samo 2 km. 

Na plaži, naši gosti mogu uživati i koristiti ležaljke i suncobrane tokom čitavog boravka po značajno sniženim cijenama, dok su ležaljke na krovnoj terasi pored jacuzzi-ja besplatne! Od juna 2019. plaža Belane dobija novi objekat na samom moru, i postaje jedna od najprimamljvijih destinacija u Bokokotoroskom zalivu. Pridružite nam se, da ovog ljeta uz odličnu muziku i koktele dočekamo svaki zalazak sunca! 

Naše dugogodišnje iskustvo u oblasti turizma garancija je da ćete biti zadovoljni odmorom kod nas.

 

 

pattern
room

Villa Royal Apartments biće Vaš idealan i luksuzan smještaj u Tivtu. U ponudi imamo 8 odlično opremljenih apartmana, a parking i internet su obezbijeđeni. Ljubazan i iskusan domaćin učiniće da se osjećate kao u svom domu, pa je Vaše samo da se opusitite i uživate u lijepim ljetnjim danima!

Uvjerite se da s razlogom nosimo ime Royal (,,kraljevski“), rezervišite neki od naših apartmana na vrijeme i tako obezbijedite svojim najbližima i sebi odmor kakav zaslužujete!