line
Telefon: +382 69 358 309

O nama

Villa Royal Apartments nalazi se u Ulici Kalimanjska br. 18 u mirnom kraju Tivta, u blizini plaže i posjeduje luksuzne apartmane koji su odlično opremljeni, imaju terase i pogled na more. Takođe, hotel posjeduje i privatnu plažu, na kojoj gosti mogu uživati i besplatno koristiti ležaljke i suncobrane tokom čitavog boravka. Dugogodišnje iskustvo domaćina u oblasti turizma garancija je da ćete biti zadovoljni odmorom kod nas.

U ponudi imamo 6 deluxe jednosobnih apartmana sa terasom i 2 delux jednosobna apartmana bez terase. Enterijer odiše elegancijom, nudi sav potreban mobilijar, a bežični internet dostupan je u svakom apartmanu. Parking je obezbijeđen, a sa domaćinom možete postići dogovor o transportu od/do Aerodroma Tivat koji je udaljen samo 2 km. Na raspolaganju imate i jacuzzi na krovnoj terasi naše Ville u kojem se možete relaksirati dok posmatrate zalazak sunca i Bokokotorski zaliv, jedan od najljepših na svijetu.

Villa Royal Apartments u Tivtu udaljena je 1km od luksuzne marine Porto Montenegro, a od Trga Magnolija oko 600m. Kotor se nalazi na udaljenosti od 10km, a Budva od oko 20km.

pattern
room

Villa Royal Apartments biće Vaš idealan i luksuzan smještaj u Tivtu. U ponudi imamo 8 odlično opremljenih apartmana, a parking i internet su obezbijeđeni. Ljubazan i iskusan domaćin učiniće da se osjećate kao u svom domu, pa je Vaše samo da se opusitite i uživate u lijepim ljetnjim danima!

Uvjerite se da s razlogom nosimo ime Royal (,,kraljevski“), rezervišite neki od naših apartmana na vrijeme i tako obezbijedite svojim najbližima i sebi odmor kakav zaslužujete!